Benieuwd naar ons cookie beleid? X

Instruct Educatieve Uitgeverij heeft meer dan 20 jaar ervaring met het ontwikkelen van lesmateriaal voor Basisonderwijs, Voortgezet Onderwijs, MBO en opleidingsinstituten. Betrokken en enthousiaste werknemers van Instruct ontwikkelen de producten in nauwe samenwerking met docenten. Daarbij worden de producten regelmatig aangepast en verbeterd om een optimale bijdrage te kunnen leveren aan het onderwijs.

Instruct biedt methoden voor digiveiligheid, social media, taal en rekenen, computervaardigheid, ICT en typevaardigheid.


Instruct, voor de student!
Goed onderwijs heeft een modern imago, is inspirerend, enthousiasmeert en motiveert studenten. De student moet individuele aandacht krijgen bij vragen of problemen. De student wil goed en snel geholpen worden als dat nodig is, dat stimuleert en levert betere resultaten op.

Instruct, voor de docent!
De docent wil 100% overzicht en zicht op de voortgang van elke student. Daardoor is er ruimte voor gerichte en individuele aandacht. De docent kan al tijdens het leerproces tijdig bijsturen en toewerken naar het te behalen niveau.

Instruct, voor de manager!
Voor het management zijn er duidelijke overzichten, zowel van individuele studenten, klassen, vakken, leerjaren enzovoort. Elk overzicht bevat gemiddelden en totalen.

Instruct, voor u!?
We helpen u graag verder. Vul dit formulier in of bel direct één van onze accountmanagers.

John Hanswijk: 0612436769 - MBO en VO Computervaardigheden, Informatica en ICT
René de Wild: 0613461107 - VO & PO Computervaardigheden en Typevaardigheden
Marcel Osse: 0612744649 - MBO Taal en Rekenen
Klaas op 't Land: 0620734826 - MBO Computervaardigheden 

 

Vragen?

We staan u graag te woord.
Tel: 0172 - 650983.

OF E-MAIL ONS