Benieuwd naar ons cookie beleid? X

Denk je er over na om op school aan de slag te gaan met digitale geletterdheid? Kom dan naar de bijeenkomst in Dierenpark Amersfoort.


De middag geeft je een beeld van de trends en ontwikkelingen op het gebied van digitale geletterdheid in het onderwijs en je krijgt handvatten om het zelf in te zetten. Dit en meer komt aan bod bij de bijeenkomst Digitale Geletterdheid op donderdag 7 december waar we je van harte voor uitnodigen!

Programma themamiddag Digitale Geletterdheid
met o.a.
 (13.00 – 17.00):

  • Optie: kosteloos bezoek aan dierenpark tussen 11.00 uur – 13.00 uur
  • Welkom met koffie en thee
  • Ontwikkelingen vanuit SLO
SLO (Stichting Leerplanontwikkeling) vertelt o.a. over de leerlijnen digitale geletterdheid die ze aan het ontwikkelen zijn met scholen. Ook komt ICT-basisvaardigheid aan bod en dan vooral wat dat meer is dan Excel en Word.
  • Curriculum.nu
Curriculum.nu geeft een brede inkijk wat scholen de komende jaren te wachten staat voor digitale geletterdheid in het Voortgezet Onderwijs.
  • Methode DIGIT
Maak je leerlingen op een eigentijdse manier computer- en digivaardig, over Basiskennis ICT, Informatie-vaardigheden, Computational Thinking en mediawijsheid in DIGIT.
  • Mediawijsheid en online privacy
Onderwerpen als online privacy, vloggen en digitaal pesten zijn onderdelen die langs zullen komen tijdens deze presentatie. Vanuit de Social Academy komt Barry Kuijpers langs om een inspirerende sessie te geven met concrete lesideeën.
  • Borrel


KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN


De middag is kosteloos, maar niet vrijblijvend.

Dit betekent dat je kosteloos kunt deelnemen aan de bijeenkomst. Wanneer je je hebt aangemeld, maar niet aanwezig bent, dan zijn wij genoodzaakt een bedrag van € 50,- in rekening te brengen. Tot 48 uur van te voren is het mogelijk om af te melden.

 

Vragen?

We staan u graag te woord.
Tel: 0172 - 650983.

OF E-MAIL ONS