Benieuwd naar ons cookie beleid? X

Zoekt u nog naar lesmateriaal voor digitale vaardigheden? Wij hebben veel losse modules voor allerlei digitale vaardigheden of zelfs een compleet pakket voor het keuzedeel Digitale Vaardigheden Basis en Gevorderd. 

In het najaar houden we verschillende bijeenkomsten voor MBO docenten. Mogen we u daar begroeten?


Modules

Instruct heeft kant-en-klaar lesmateriaal om de Digitale Vaardigheden van uw studenten te verhogen. Wij hebben verschillende modules waarmee u uw studenten kunt opleiden. Een greep uit het aanbod: Word, Excel, Digiveiligheid, Social Media, Beeldbewerken en Online Samenwerken.

Er zijn praktijkmodules, basismodules en modules voor gevorderden zodat er voor elk niveau geschikt materiaal is.

Meer weten over de modules? Klik hier.


Keuzedeel

Biedt uw opleiding het keuzedeel Digitale Vaardigheden aan of wilt u dit in het komende schooljaar in het aanbod opnemen? Dan bent u bij Instruct aan het juiste adres voor lesmateriaal!

Hiermee weet u zeker dat u aan de gestelde eisen voldoet.
Meer weten over het Keuzedeel Digitale Vaardigheden? Klik hier.

 

Bijeenkomst

Op de bijeenkomst laten we het lesmateriaal aan u zien en duikt u zelf de methode in. We vertellen u alles over de huidige stand van zaken rondom de keuzedelen en examinering.

Er staan voor het najaar verschillende data gepland:
- woensdag 4 oktober, Eindhoven, Philips Lichttoren
- donderdag 5 oktober, Woerden, Stadskasteel
- woensdag 1 november, Zwolle, Buitensociëteit
- donderdag 2 november, Amersfoort, IT Randsteden

Meld u snel aan, het aantal plaatsen per bijeenkomst is beperkt (20). De bijeenkomsten zijn allen van 14:00 uur tot 17:00 uur.


 

De middag is kosteloos, maar niet vrijblijvend. Dit betekent dat u kosteloos kunt deelnemen aan de bijeenkomst, maar wanneer u zich heeft aangemeld maar niet aanwezig bent dan zijn wij genoodzaakt een bedrag van € 50,- in rekening te brengen. U kunt tot 24 uur van te voren afmelden.

Vragen?

We staan u graag te woord.
Tel: 0172 - 650983.

OF E-MAIL ONS