Benieuwd naar ons cookie beleid? X
Bent u op zoek naar lesmateriaal voor keuzedelen? Instruct biedt u kant en klaar lesmateriaal voor het keuzedeel Digitale Vaardigheden. Daarnaast hebben we voor een groot deel van het keuzedeel Verdieping Software lesmateriaal beschikbaar. 

Keuzedeel Digitale Vaardigheden

In nagenoeg alle beroepen zijn digitale vaardigheden belangrijk. Van werknemers wordt verwacht dat zij goed kunnen omgaan met digitale apparaten; dat zij informatie kunnen verzamelen, produceren en beheren. Het komt overal terug: een document of rapport maken, een berekening opstellen, een presentatie maken, schema’s maken, foto’s bewerken, social media inzetten, enquêtes opstellen, online samenwerken enzovoort.

Instruct levert u kant-en-klare inhoud voor de keuzedelen Digitale Vaardigheden Basis en Gevorderd. Hiermee weet u zeker dat u aan de gestelde eisen voldoet. Daarnaast bieden we ondersteuning bij de implementatie van dit keuzedeel door middel van het KDDV College. 

Keuzedeel Verdieping Software 

Het keuzedeel Verdieping Software is in twee domeinen verdeeld. Het is afgestemd op enkele toonaangevende branchegerichte certificeringen voor ict- en mediabeheer en applicatieontwikkeling. In het keuzedeel Verdieping Software verdiept de beginnend beroepsbeoefenaar zich in de software die van belang is voor zijn beroepsuitoefening en om zich te specialiseren. De beginnend beroepsbeoefenaar oriënteert zich op zijn (toekomstige) arbeidsmarkt en bepaalt welke software voor hem het meest relevant is. Hij maakt zich de software eigen. Hij past dit toe in een examen.

KDDV Basis

Verdieping Software