Benieuwd naar ons cookie beleid? X

MBO

Welke digitale vaardigheden hebben uw studenten nodig om het beste uit de computer te halen? Uit onderzoek blijkt dat het bedrijfsleven steeds meer digitale vaardigheden verwacht van starters op de arbeidsmarkt. Bijvoorbeeld verantwoord omgaan met social media en veilig online surfen. 

Keuzedelen 

De keuzedelen komen bovenop de verplichte kwalificatiedelen. Een keuzedeel is verbredend of verdiepend en draagt bij aan een betere in- of doorstroom naar het bedrijfsleven of een vervolgopleiding. Instruct biedt kant-en-klaar lesmateriaal voor de keuzedelen Digitale Vaardigheden Basis en Gevorderd.

Typevaardig 

De meest elementaire vaardigheid op de computer is typen. Het belang daarvan wordt vaak onderschat, maar met goede typevaardigheid kunnen studenten direct winst behalen. 

Computervaardig

Wilt u uw studenten écht voorbereiden op de beroepspraktijk? Maak ze vaardig met computer en internet. De lesmethoden van Instruct bieden een goede basis voor het efficiënt gebruik van Windows, Internet Explorer en Office toepassingen.

Mediawijs

Zijn uw studenten mediawijs? Internet is met Twitter, Facebook en YouTube een sociale bezigheid, zeker onder jongeren. Toch overschatten jongeren vaak hun online capaciteiten. Als een van de eerste uitgeverijen bracht uitgeverij Instruct digitaal lesmateriaal op het gebied van digiveiligheid en Social Media uit.  

Keuzedelen

typevaardigmbo

Computervaardig MBO